Bantosan Téknis

Bantosan Téknis

Tim Dhukungan Téknis kami aya pikeun anjeun unggal léngkah kalayan layanan anu terus-terusan responsif anu dirancang pikeun mastikeun operasi dinten-dinten téknologi perawatan anjeun salawasna jalan dina pagelaran puncak.Pangrojong téknis kami ogé hartosna yén anjeun parantos katutupan dina acara anu jarang aya gangguan téknis, anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalaksanakeun bisnis sapertos biasa sareng gangguan minimal dina dinten anjeun.Upami anjeun kantos ngarasa teu yakin ngeunaan léngkah-léngkah anu kedah dilakukeun ngeunaan alat estetika anjeun, hubungi tim kami - kami di dieu pikeun ngabantosan.

kauntungan rojongan teknis

Aksés ka rojongan telepon dumasar Melbourne
1.Insinyur lokal dina leungeun pikeun mantuan Australia lega
2. dinten anu sami dispatch on alat injeuman
3.Access ka setelan jeung ngungkulan pituduh video
4.jasa kasadiaan suku cadang

rojongan klinis

Ngajalankeun hiji bisnis kageulisan suksés teu feat smalt sarta hadir kalawan babagi adil miboga joys, kitu ogé tantangan.Ladenan dukungan klinis anu saé mangrupikeun cara kami pikeun ngabantosan anjeun lancar ngatur operasi salon, spa, klinik atanapi prakték anjeun samentawis mini leungit setrés, maksi leungit produktivitas sareng mastikeun prosedur klinis dilaksanakeun sacara profésional sareng efektif.Mun aya kantos dinten dimana anjeun ngan ngarasa di leuwih sirah anjeun.naha henteu nelepon tim dukungan klinis kami pikeun sakedik nasihat ahli?

kauntungan rojongan klinis

1. Rojongan industri mumpuni sadia ku telepon jeung email.
Protokol 2.Treatment pikeun ngalancarkeun jasa estetika anjeun
3.Akses kana bentuk konsultasi, bentuk idin jeung atikan sabar
4.Access kana tulak panalungtikan klinis jeung Panungtun fisiologi kulit
5.Utilise video rojongan kami, modalitas perlakuan jeung loba deui

1

Latihan alat

Di The Zohonice Beauty Co.Ltd., kami kalebet program pelatihan kelas dunya komprehensif kalayan ngagaleuh alat anjeun naha éta mesin IPL.YAG Laser tattoo panyabutan atawa laser panyabutan bulu parabot.Ieu pikeun mastikeun anjeun bangun sareng ngajalankeun kalayan percaya diri nalika ngalaksanakeun perawatan éstétika énggal anjeun, ngamungkinkeun anjeun pikeun nganteurkeun palayanan anu pangsaéna pikeun klien anjeun anu teras-terasan ngembangkeun kasatiaan palanggan anu langkung ageung sareng kauntungan anu langkung saé pikeun bisnis anjeun langsung sareng panjang. lumpat.

Mangpaat latihan alat

1.Program nyertakeun téori.latihan praktis tur konsultasi
2. Diajar ti urang pinuh mumpuni, trainers ahli industri
3. Ngarasakeun diajar di urang caang, fasilitas latihan modern
4.Sertifikat partisipasi disadiakeun sanggeus parantosan
5.Retraining sesi sadia pikeun nepi ngajaga standar jasa

rojongan pamasaran

Marengan latihan alat profésional sarta rojongan teknis lumangsung.Kami ngarasa yén ngawartosan ngeunaan perawatan éstétika énggal anjeun ogé penting pikeun kasuksésan sareng kamekaran bisnis kageulisan anjeun.Ieu sababna urang kalebet pamasaran komprehensif sareng dukungan promosi sareng unggal pameseran alat.Sumberdaya kami ngalangkungan sadayana tina promosi Facebook dugi ka bahan promosi di bumi.Sareng tangtosna, tim pamasaran kami siap ngabantosan upami anjeun peryogi naséhat ngeunaan cara mastikeun bisnis anjeun nangtung tina balaréa.

kauntungan rojongan marketing

1. Aksés ka poster.brosur, témplat flyer jeung perpustakaan gambar
2.Utilise siap-to-balik kampanye email prewritten jeung eusi ramatloka
3.Panungtun média sosial jeung eusi pikeun maxi leungit paparan online Anjeun
4.Akses ka ménu perlakuan, Panungtun harga na customer ngawangkong titik
5. Saméméh jeung Sanggeus gambar témplat.video promosi jeung loba deui